Sådan tilsluttes UPS-batteriet?

Mange venner spørger, hvordan man forbinderUPSbatteri? Dette er en lille detalje, der er let at ignorere, men relaterede problemer støder man ofte på i egentlige projekter.I dette nummer vil JONCHN Electric besvare dette spørgsmål sammen.

UPSbatteriledninger

UPS batteri ledninger

1. Installationssekvensen er som følger:

(1).Bestem installationsstedet for UPS og batterikabinet på stedet.

(2).Installer batteriforbindelseskablet.

en.Bestem placeringen af ​​batterikontakten, bestem den positive og negative polretning af batteriet i batteriskabet, og installer luftkontakten og terminalen på batteriskabet.

b.Start med at tilslutte batterikablet og tilslut batteriets positive pol til luftkontakten.

c.Batterikablet fra det næste lag til det øverste lag skal omvikles med klæbende tape for at forhindre utilsigtet kortslutning og kontrollere tilspændingen af ​​boltene.

d.Endelig er de positive og negative poler tydeligt adskilt for at forhindre forkert forbindelse.Den positive elektrode er forbundet til tilslutningsterminalen fra luftkontakten, og den negative elektrode er forbundet direkte fra batteriets negative pol til terminalen.

e.Tjek om der er noget irrelevant i batteriskabet.

f.Før du tilslutter batterikablet fra batteriskabet til mainframen, skal du måle batterispændingen til 103,36V med et multimeter og kontrollere, om de positive og negative udgangsledninger er tilsluttet omvendt.

Hvis der er en batteriboks, skal du sætte batteriet sammen og forbinde til værten efter behov.

UPS LEDNING

2. Multi-batteri ledninger:

8 batteri ledninger

8 batteri ledninger

 

16 batteriledninger16 batteriledninger

 

Eksempel påUPSbatteriledninger

1. 10KW's UPS anbefaler at bruge 6 kvadratiske ledninger og 4 kvadratmeter til dem under 10KW.Kobberkerner er nødvendige til ledninger.

Miniature afbryder

2. Det vigtigste for at installere UPS-strøm er at tilslutte batteriet.Nøglepunktet ved tilslutning af batteriet er at forbinde den positive elektrode til den negative elektrode, forbinde hvert batteri i serie og derefter føre til to strømkabler, en positiv elektrode og en negativ elektrode forbundet til luftkontakten.

UPS ledninger

3. Batteristrømkablet kan laves til et stik og tilsluttes UPS-værten, og andre stik kan laves på UPS-værten.

UPS ledninger4. Der er to former for værtsinput, den ene er bystrømadgang, den anden er batteriadgang, bystrømadgang er 220V eller 380V strømadgang, hotlineadgang L, nul linjeadgang N.

UPS ledninger

5. Batteriadgangsværten er positiv og negativ, batteriets positive elektrode er forbundet til værtens positive pol, og batteriets negative elektrode er forbundet til værtens negative elektrode.

UPS ledninger

6. Udgangsterminalen er den strømforsyning, der kan tilsluttes udstyret, det vil sige den strømforsyning, vi endelig skal bruge.Mainframen vil automatisk stabilisere spændingen for at undgå skader på instrumentet forårsaget af spændingschok.

UPS ledninger


Post tid: Mar-13-2023